Forum Kraków

Wyszukiwarka

Nasze forum właśnie powstaje. Powoli dorasta. Na chwilę obecną jest młodym serwisem internetowym, który jest w trakcie testów. Większość funkcji działa. Najważniejsze, że można dołączyć do krakowskiej społeczności internetowej. Założyć swój skromny profil i rozpocząć dyskusje. A gdy dyskutantów brak, można przejrzeć informacje prasowe oraz nasze artykuły. Można założyć własne galerie zdjęć oraz łaczyć się z innymi forumowiczamy tworząc własną grupę przyjaciół. Zapraszamy do rejestracji!
 FORUM KRAKÓW | Twoje forum dyskusyjne! :: Forum Kraków - pytania i sugestie
Witaj Gość   
Wasze oczekiwania   przez motylek na 26-11-2009 20:55:53
 Temat :Mieszkanie w Krakowie ?.. 01-01-2012 21:50:23 
Grabcia8
Podglądacz
Dołączony: 01-01-2012 21:38:55
Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w Krakowie. Aktualnie wynajmuję z mężem mieszkanie
na Wrocławskiej, ale chyba ta część miasta nie bardzo mnie interesuje. Szczególnie korki
brak parkingu ścisk,itp. Zastanawiałam sie raczej nad obrzeżami. Generalnie dzis jest
dobry dojazd wszędzie, każdy ma samochód a komunikacja jest świetnie rozbudowana więc
nie ma na co narzekać. Na i miejsc postojowych więcej na obrzeżach niz w centrum.
rozmawiam ze znajomymi i coraz więcej osób decyduje sie na osiedla umiejscowione
raczej poza ścisłym centrum. Przeważnie ze wzgledu na ceny a także i lepsze
zagospodarowanie zielenią. Dwa małżeństwa z męża pracy zdecydowały sie na
Czyżyny a konkretnie na osiedle Fajny Dom. CZy słyszał ktos cos na temat tego osiedla,
macie tam znajomych. Ci ludzie sobie chwala a ja sie zastanawiam i szukam jak
najwięcej informacji.
Logowano IP
Strona #